2009. november 17., kedd

Tükörtojás és lóerő

Ma már írtam ide kétszer. Mindkettő zenéről szólt. Ma nem találtam a helyem. Sokszor van ez így. Mindegyik "idézett" zenét nagyon szeretem, de mégsem tükrözték igazán a mai napomat vagy nem érték el igazából a várt hatást. Aztán megtaláltam, amire szükségem volt, de gondoltam senkit nem fárasztok három zenés post-tal.

Már majdnem vége volt a napnak, amikor bevillant, hogy mit szeretnék. Tükörtojást. Én nem is tudom, hogy mikor ettem utoljára. Felpattantam a kanapéról és már készítettem is. Mostanában nagyon jókat főztem, szívesen ettem is, de valami mégis hiányzott. Most sem tudom megmondani, hogy mi, csak nagyon jó érezni, amikor hirtelen azt éled meg, eszed, hallgatod amire szükséged van. Piszok jó érzés. El sem tudom mondani, hogy milyen jól esett.


Ha már írok, akkor a zene sem marad ki, mert amikor rátaláltam, pontosan tudtam, hogy erre van szükségem. Szerintem itthon szinte senki sem ismeri. Sandi Thom-nak hívják. Őszintén fogalmam sincs, hogy mikor töltöttem le és honnan az albumát, de elejétől a végéig imádom. Nagyon tetszenek a szövegek, szerintem remek a zene, úgyhogy nem is nagyon értem, hogy miért nem ismertebb. Viszont ez akár jó hír is lehet, mert így az ebay-en az eredetit fillérekért meg tudom venni. Azt hiszem az új albumára is szemet vetek.

Ez nem egy profi videóklipp, de a dalt nagyon szeretem. Most látom, hogy a kiszemelt "klippet" nem lehet idevarázsolni, de találtam egy másik verziót. Ez olyan mint egy home video, de még jobban el vagyok ájulva, hogy élőben mennyire jó ez a lány. :)


Ezt talán Ti is ismeritek tőle. Evvel futott be. (Hihetetlen, de a hivatalos videóklipp is le van tiltva. :( )


Az külön kalandos, hogy hogyan fedezték fel, de most már tényleg nem untatok senkit. (Már, ha volt, aki idáig eljutott. :))) )

1 megjegyzés:

  1. Ne idegesíts, hogy nem árulod el! :P Most már kíváncsivá tettél.. :)

    VálaszTörlés